تبلیغات
آموزش آشپزی - یک روش ساده برای پخت کیک اسفنجی



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:یکشنبه 11 بهمن 1388-09:57 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

یک روش ساده برای پخت کیک اسفنجی

برای یه قالب گرد با قطر 20 سانت به 6 تا تخم مرغ احتیاج داری
حالا خودت بسته به قالبت تعداد تخم مرغ رو تعیین کن
به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری سرپر آرد و 2 قاشق سرخالی غذاخوری شکر لازم داریم
که برای شش نخم مرغ میشه 12 تا شکر و 6 تا آرد

برای 6 تا تخم مرغ به یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر احتیاج داریم

اول سفیده و زرده رو جدا می کنی ... زرده و شکر رو انقدر بزن تا حجمش حدود 3 برابر بشه ... پوک و سفید میشه
سفیده رو توی یک کاسه جدا بزن .. حدود 7 تا 10 دقیقه ... تا انقدر پف کنه تا از طرفت نریزه ... ببین حدود 7 دقیقه رو حتما بزن .. کمتر بزنی پفش زود می خوابه و سفیده هنوز یه حالت خیسی داره

زرده و سفیده رو خیلی آروم با طور دورانی با هم مخلوط کن و سپس آرد و بکینگ پودر رو توش الک کن و خیلی خیلی آروم هم بزن تا پفش نخوابه .. دورانی هم بزن یعنی آروم مواد رو از ته ظرف بیار بالا

ته طرفت رو کاغذ مومی بنداز و فقط ته طرف رو ی کاغذ رو چرب کن .... دیواره ها نیازی به چرب شدن ندارن .. چون کیک بدون روغنه و اگه دیواره چرب باشه خوب پف نمی کنه
از ابتدای شروع به کارت فرت رو بادرجه 175 یا 180 گرم کن تا وقتی کارت تموم بشه فرت حسابی گرم میشه .

قالب رو بذار طبقه وسط فر ... حدود 25 - 30 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکن ... بعد 35 دقیقه توش رو نگاه کن .. اگه به نظرت پخته است با کف دست خیلی آروم روش رو لمس کن ... اگه بازم به نظرت پخته بود با یه خلال دندون چوبی کیکت رو امتحان کن .. اگه بهش نچسبید کیکت حاضره ... وگرنه بذار یکم دیگه بمونه

قالب رو از فر در بیار و بذار کیکت توی قالب سرد بشه تا فرم خودشو از دست نده

کناره های کیک رو با چاقو ببر و خیلی آروم برگردون ... کاغذ تهش رو فراموش نکنی

کیک اسفنجیت حاضره نوش جان

الان باید برم .. بعد می یام باقی کیک که همون رولت روشه رو می ذارم

بوس خانومهای هنرمند

نکته:اول زرده وشکر رو توی یه یه ظرف تمیز بزن .... بعد پره های همزن رو خوب بشور .. خشک کن ... بعد سفیده رو بزن
سفیده خیلی لوسه ... اگه یه ذره چربی یا زرده توش بره خوب پف نمی کنه ...
اگه اول سفیده رو بزنی در فاصله همزدن زرده وشکر پفش می خوابه
پس حتما اول زرده و شکر .. بعد شستشوی پره ها و خشک کردن -- بعد زدن سفیده

توسط:‌سفیدبرفی



نظرات() 
زهره
چهارشنبه 29 خرداد 1392 02:19 ب.ظ
اندازه ها جالب بود.ملکه ذهنم شد.ممنون.
azar
شنبه 2 دی 1391 08:23 ب.ظ
سلام سفید برفی
چرا این آموزش خوب و دقیقت تصویر نداره لطفا تکمیلش کن من برای فردا شب مهمون دارم حتما امتحانش میکنم و به شما پیشنهاد میدم اسم قسمت نکته رو هم بزار نکات طلایی چون چیزهای مهمی رو عنوان کردی.
بازم ممنون و خسته نباشی.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر