تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه سس ایتالیایی



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:سه شنبه 20 مهر 1389-10:32 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

طرز تهیه سس ایتالیایی

طرز تهیه سس ایتالیایی


 

 

مواد لازم :

 

 

پیاز
2 فنجان
آب گوجه فرنگی
2 فنجان
سیر
3 عدد
آب گوشت
2 فنجان
برگ دهمست 1 عدد
برگ بو 0.5 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی 3 فنجان
فلفل سیاه 0.5 قاشق مرباخوری
نمک 0.5 قاشق مرباخوری

 


طرز تهیه :

 


پیاز و سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود ، آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب گوشت و برگ دهمست و نمک و فلفل سیاه را بر آن افزوده روی آتش بگذارید و تا دو ساعت مدام هم بزنید . در صورت لزوم مجددا آب به آن اضافه کنید . سپس برگ بو را در آن ریخته تا 15 دقیقه دیگر سس را بپزید تا خوب سفت شود.



نظرات() 
نوع مطلب : انواع سس 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.