تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه باقلا پلو



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:سه شنبه 20 مهر 1389-08:25 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

طرز تهیه باقلا پلو

طرز تهیه باقلا پلو


 

 

مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر

 

 

گوشت دنده
750 گرم
برنج
1 کیلو
شوید
نیم کیلو
باقلاسبز
0/5 کیلو
پیاز 2 عدد
زعفران به مقدار کافی
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
دارچین به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه :

 


برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .



نظرات() 
نوع مطلب : انواع پلو 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.