تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه خورش پرتقال



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 29 شهریور 1389-10:45 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

طرز تهیه خورش پرتقال

خورش پرتقال


مواد لازم :

پرتقال 6 عدد
مرغ 1عدد متوسط
كره 50 گرم
شكر  2 قاشق سوپخوری
زعفران به مقدار كم
خلال پسته  2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمك به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرغ را در قطعات كوچك ببرید و كمی در كره تفت دهید. سپس پوست یك پرتقال  را كه خلال كرده و تلخی اش را گرفته اید با یك تا دو لیوان آب  و نمك  به مرغ اضافه كنید و بگذارید بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازك پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه كنید. شكر و زعفران  را نیز اضافه كنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را كشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید.



نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.