تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه خورش رنگین کمان



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 29 شهریور 1389-09:42 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

طرز تهیه خورش رنگین کمان

خورش رنگین کمان



مواد لازم :

گوشت مرغ پخته و خلال شده 5/1 پیمانه
کرفس خلال شده 1 پیمانه
هویج خلال شده نصف پیمانه
فلفل دلمه ای خلال شده نصف پیمانه
قارچ ورقه شده 1 پیمانه
ذرت پخته نصف پیمانه
پیاز سرخ شده 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خلال شده نصف پیمانه
کره 1 قاشق غذا خوری
سویا سس به مقدار لازم


طرز تهیه :

کره را داخل تابه بریزید. کمی که گرم شد، گوشت مرغ و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید. آن گاه گوشت و پیاز را از داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت دهید. هویج و کرفس را نیز در تابه بریزید و کمی هم بزنید. سپس قارچ ورقه شده، ذرت پخته و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید و کم کم هم بزنید. هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده و کمی تفت بدهید.این غذا فقط با تفت دادن پخته می شود.از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.



نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.