تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه قلیه کدو حلوایی



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 29 شهریور 1389-09:09 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی

قلیه کدو حلوایی

قلیه کدوحلوایی

مواد لازم:

لوبیا قرمز                                     50 گرم

ماش                                           150 گرم

کدو حلوایی پوست کنده                     350 گرم

روغن                                         100 گرم

پیاز سرخ شده                                3 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه                      به مقدار کافی

شکر                                          100 گرم

دارچین                                       1 قاشق مرباخوری

گردو و پودر نارگیل                         به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

لوبیا قرمز و ماش را شب قبل خیس کنید.

کدوحلوایی

ابتدا لوبیا را بپزید.

وقتی لوبیا نیم ‌پز شد، ماش را اضافه کنید تا هر دو کاملا پخته شود.

کدو حلوایی را پوست بکنید و در مقداری روغن سرخ کنید.

تمام مواد پخته شده را همراه با پیاز سرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب در ظرفی بریزید و در آن را بگذارید تا کاملا پخته و له شوند.

شکر و دارچین را اضافه کنید و پس از چند جوش، هنگامی که غذا جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر بکشید.

در نهایت غذا را با مقداری گردو و نارگیل پودر شده تزئین کرده و با نان میل کنید.

مژده پورمسلمی - کارشناس تغذیه


نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.