تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه خورش بزقرمه



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 29 شهریور 1389-09:09 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

طرز تهیه خورش بزقرمه

خورش بزقرمه

این غذا یکی از غذاهای محلی کرمان است که به دلیل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئین است.

انرژی کل:  3000 کالری

خورش بزقرمه

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

کشک ساییده                                                3 پیمانه

گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله      1 کیلو

نخود نیم کوب                                                 2 پیمانه

سیر کوبیده                                                     1 بوته

سیر داغ                                                          به میزان لازم

زعفران حل شده                                             1 قاشق غذاخوری

پیاز ساطوری                                                    5 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه                                       به میزان لازم

روغن                                                               به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

* سپس حرارت را ملایم کنید.

* پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید.

* در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود.

* در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.

چند نکته:

* بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت خورش در کنار برنج میل کنید.

* شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.

* گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمه ی بزغاله.

منبع: ماهنامه دنیای تغذیه


نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.