تبلیغات
آموزش آشپزی - طرز تهیه خورش بامیه با بادمجان



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 29 شهریور 1389-07:37 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

طرز تهیه خورش بامیه با بادمجان

خورش بامیه با بادمجان

خورش بامیه با بادمجان

مواد لازم:

گوشت                                400 گرم

بامیه                                   300 گرم

بادمجان                               10 عدد

گوجه ‌فرنگی                        5 عدد

پیازداغ                                دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی                  یک قاشق غذاخوری

آب‌غوره                               دو قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل          به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

بامیه‌ها را تمیز بشویید و ساقه سر بامیه را به‌ حدی ببرید که سر کلاهک باز نشود چون مایه لیزی از آن خارج می ‌شود و باعث بد طعم شدن خورش می ‌شود.

خورش بامیه با بادمجان

بادمجان‌ ها را پوست کنده و سرخ می ‌کنیم.

 

گوشت را خرد کرده و با پیاز داغ کمی تفت می‌ دهیم و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم و با مقداری آب می ‌گذاریم بپزد.

 

بامیه‌ ها را در تابه می‌ چینیم و گوشت پخته شده به‌ همر‌اه آب گوشت و یک قاشق رب را در آن می ‌ریزیم و می ‌گذاریم بامیه ‌ها کمی بپزند.

 

سپس بادمجان‌ ها را روی آن می ‌چینیم و گوجه ‌فرنگی را از وسط نصف کرده و روی بادمجان‌ ها می‌ چینیم و می ‌گذاریم خورش جا بیفتد.

 

در انتهای پخت، آب‌غوره را به خورش اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را برمی ‌داریم.

 

نکات:

* بامیه‌ هایی که برای خورش انتخاب می‌ کنید بهتر است ریز باشد.

* بعضی ‌ها بامیه را هم سرخ می ‌کنند و همزمان با بادمجان ‌ها در تابه می ‌چینند ولی من بامیه را سرخ نمی ‌کنم و فقط کمی زودتر از بادمجان در تابه می‌ گذارم تا کمی بیشتر بپزد.

* اگر بامیه‌ ها و بادمجان‌ ها را همزمان با هم در تابه بچینید، بادمجان‌ ها کمی له می‌ شود.

منبع: شیندخت

amozesh ashpazi,  amozesh ashpazi irani,  amozesh pkhtan koko,  ashpazi,  ashpazi irani,  آشپز,  آشپز آنلاین,  آشپز ایرانی,  آشپز ایرانی,  آشپزی,  آشپزی آسان,  آشپزی ایرانی,  آشپزی جدید,  آشپزی رزا,  آشپزی رزا منتظمی,  آشپزی سنتی,  آشپزی لازانیا,  آشپزی مدرن,  آشپزی,  آشپزی ایرانی,  آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,  آشپزی فرنگی,  آشپزی2010,  آمورزش,  آموزش آشپزی,  آموزش آشپزی ایرانی,  آموزش آشپزی,  آموزش آشپزی برای مبتدی,  آموزش آشپزی نوین,  آموزش انواع دسر,  آموزش انواع غذا با مرغ,  آموزش انواع غذا با گوشت,  آموزش انواع کیک,  آموزش تزئین سفره افطار,  آموزش تزیین سفره افطار,  آموزش تزیین غذا,  آموزش تزیین غذا برای مهمان,  آموزش تصویری آشپزی,  آموزش تهیه غذاهای ایرانی,  آموزش تهیه غذای ایرانی,  آموزش تهیه غذا,  آموزش تهیه غذاهای ایرانی,  آموزش تهیه غذای ایرانی,  آموزش درست کردن انواع بستنی,  آموزش درست کردن انواع خورشت,  آموزش درست کردن انواع دسر,  آموزش درست کردن انواع سالاد,  آموزش درست کردن انواع سوپ,  آموزش درست کردن انواع غذاهای سنتی,  آموزش درست کردن انواع غذاهای فرنگی,  آموزش درست کردن انواع ماهی,  آموزش درست کردن انواع ماکارونی,  آموزش درست کردن انواع کباب,  آموزش درست کردن انواع کوکو,  آموزش درست کردن بستنی,  آموزش درست کردن شیرینی,  آموزش درست کردن غذا ایرانی,  آموزش درست کردن پیتزا,  آموزش درست کردن کوکو,  آموزش رایگان آشپزی,  آموزش روش تهیه انواع غذا,  آموزش روش تهیه انواع غذا,  آموزش ساده آشپزی,  آموزش سریع اشپزی,  آموزش سفره آرائی,  آموزش شیرینی پزی,  آموزش شیرینی پزی,  آموزش غذاهای جدید ایرانی,  آموزش غذاهای سنتی,  آموزش غذاهای فرنگی,  آموزش مجانی آشپزی,  آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,  آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,  آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,  آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,  آموزش پخت غذا,  آموزش پخت غذاهای ایرانی,  آموزش پخت غذاهای ایرانی,  آموزش پخت غذای ایرانی,  آموزش پخت غذای ایرانی,  اشپزی,  اشپزی ساناز مینایی,  اموزش اشپزی,  اموزش اشپزی مدرن,  انواع دسر,  انواع دسر خوشمزه,  انواع ساندویچ و پیتزا,  انواع شامی و کتلت ها,  انواع غذا,  انواع غذاهای خوشمزه,  انواع غذاهای خوشمزه,  انواع غذاهای سبزیجات,  انواع غذای ایرانی,  انواع غذای محلی,  انواع غذای ایرانی,  انواع غذای محلی,  انواع كیك خوشمزه,  بزرگترین سایت آشپزی ایران,  تزئین برنج,  تزئین سالاد,  تزئین سفره,  تزئین غذا,  تزئین میوه,  تزئین پلو,  تزئینات زیبای انواع غذاها,  تزئینات زیبای کیک و شیرینی,  تزین آش,  تزیین انواع دسر,  تزیین غذا,  تزیین ژله,  تهیه زبان گوساله,  خورش,  خورشت,  خورشت ایرانی,  خورشت ایرانی,  خورشت خارجی,  خورشت خارجی,  خورشت لبنانی,  خورشت لبنانی,  خورشت مرغ,  دانلود کتاب آشپزی,  دانلود کتاب آشپزی,  دستور آشپزی,  دستور تهیه انواع دسر,  دستور تهیه انواع غذا,  دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,  دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,  دستور تهیه انواع کیک,  دستور تهیه خورشت,  دستور تهیه خورشت ایرانی,  دستور تهیه خورشت لبنانی,  دستور تهیه دسر,  دستور تهیه غذا,  دستور تهیه کیک,  دستور تهیه کیک تولد,  دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,  دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,  دستور تهیه انواع کیک,  دستور تهیه خورشت,  دستور تهیه خورشت ایرانی,  دستور تهیه خورشت مرغ,  دستور تهیه دسر,  دستور تهیه غذا,  دستور تهیه کیک,  دستور تهیه کیک تولد,  دستور پخت انواع غذا,  دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,  دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,  دستور پخت انواع غذای ایرانی,  دستور پخت جدیترین غذاهای فرنگی,  دستور پخت خورشت مرغ,  دستور پخت غذا,  دستور پخت غذاهای ایرانی,  دستور پخت غذاهای ایرانی,  دسر,  دسرهای شیک,  روش تهیه انواع شیرینی,  روش تهیه انواع کیک,  روش تهیه غذا,  روش تهیه غذاهای خوشمزه,  روش تهیه کیک,  روش تهیه کیک تولد,  روش تهیه انواع شیرینی,  روش تهیه انواع کیک,  روش تهیه غذا,  روش تهیه غذاهای خوشمزه,  روش تهیه غذاهای فرنگی,  روش تهیه کیک,  روش تهیه کیک تولد,  روش پخت انواع کباب,  رژیمهای افزایش وزن,  زبان گوساله,  سالاد,  سایت آشپزی,  سایت آموزش آشپزی,  سایت آموزش شیرینی پزی,  سایت انواع غذای ایرانی,  سایت غذای ایرانی,  سایت آشپزی,  سایت آموزش آشپزی,  سایت آموزش شیرینی پزی,  سایت انواع غذای ایرانی,  سایت غذای ایرانی,  سفره آرایی,  سوپ,  سوپ جوجه,  شیرینی پزی,  شیوه تهیه غذا,  شیوه تهیه غذاهای خوشمزه,  شیرینی,  شیرینی پزی,  شیوه تهیه خورشت مرغ,  شیوه تهیه غذا,  شیوه تهیه غذاهای خوشمزه,  طرز تزیین ساده كیك,  طرز تهیه انواع خورشت,  طرز تهیه انواع دسر,  طرز تهیه انواع شیرینی,  طرز تهیه انواع غذا,  طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه,  طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,  طرز تهیه انواع کیک,  طرز تهیه خورشت,  طرز تهیه دسر,  طرز تهیه غذا,  طرز تهیه غذاهای ایرانی,  طرز تهیه کیک,  طرز تهیه کیک تولد,  طرز تهیه کیک خوشمزه,  طرز تهیه,  طرز تهیه انواع خورشت,  طرز تهیه انواع دسر,  طرز تهیه انواع شیرینی,  طرز تهیه انواع غذا,  طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه,  طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,  طرز تهیه انواع کیک,  طرز تهیه خورشت,  طرز تهیه خورشت مرغ,  طرز تهیه دسر,  طرز تهیه زبان گوساله,  طرز تهیه غذا,  طرز تهیه غذاهای ایرانی,  طرز تهیه کیک,  طرز تهیه کیک تولد,  طرز تهیه کیک خوشمزه,  طرز پخت انواع غذاهای خوشمزه,  طرز پخت انواع غذاهای خوشمزه,  طرز پخت غذاهای ایرانی,  طرز پخت غذاهای ایرانی,  عکس دکوارسیون 2010,  غذا,  غذاهائی که به سرعت آماده می شوند,  غذاهای ایرانی,  غذاهای جدید,  غذاهای رژیمی,  غذاهای شیک و با کلاس,  غذاهای فرنگی,  غذاهای مقوی برای بدن,  غذاهای چاق کننده صورت,  غذای ایرانی,  غذای خوشمزه,  غذای خوشمزه ایرانی,  غذای محلی,  غذای ایرانی,  غذای خوشمزه,  غذای خوشمزه ایرانی,  غذای محلی,  میوه آرائی,  میوه آرایی سفره عقد، تزئین نان و پنیر سفره عقد، تزئینات سفره عقد، تزدین تربچه به شکل گل، آموزش سفره آرایی، سفره آرایی شب یلدا، برش آناناس، تزئین آناناس شب یلدا، تزئین هویج، تزئین هندوانه به شکل گل، تز,  میوه آرایی و سفره آرایی,  نوشیدنی های فصل تابستان,  هنر آشپزی,

نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.