تبلیغات
آموزش آشپزی - خورش به



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:سه شنبه 22 تیر 1389-01:27 ب.ظ

نویسنده :ashpazbashi

خورش به

مواد لازم

گوشت گوسفندی 500 گرم
آلو خورشی 200 گرم
بِه 300 گرم
روغن مایع 100 گرم
لپه 150 گرم
پیاز سرخ‌شده یك پیمانه
شكر دو قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی 100 گرم
نمك، فلفل و دارچین به میزان لازم

خورش 
به

خورش به

طرز تهیه

ابتدا گوشت خردكرده را خوب می‌شوییم و با مقداری روغن مایع همراه با پیاز داغ تفت می‌دهیم، بعد لپه را داخل آن به مقدار سه دقیقه حرارت می‌دهیم و رب و ادویه‌ را اضافه می‌كنیم. می‌گذاریم با حرارت ملایم پخته شود، بِه را اضافه كرده و آلوی خیس شده را نیز به مواد می‌افزاییم تا زمانی كه خوب بپزد. شكر و آبلیمو زده و به مدت یك ربع آرام می‌جوشانیم تا طعم آلو و آبلیمو داخل خورش برود و سپس سرو می‌كنیم.

خورش ها و قلیه ها



نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.