تبلیغات
آموزش آشپزی - خورش مرغ با سیر و انار



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:سه شنبه 22 تیر 1389-01:25 ب.ظ

نویسنده :ashpazbashi

خورش مرغ با سیر و انار

مواد لازم

ران و سینه مرغ پنج تكه
انار ترش‌ دانه‌‌كرده یك پیمانه
سیر خلال‌شده نصف پیمانه
پیاز داغ 1/4 پیمانه
كره 50 گرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آب نارنج چهار قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمك از هر كدام یك قاشق چایخوری
فلفل سیاه، دارچین و هل ساییده‌شده از هركدام نصف قاشق چایخوری
زیره و زعفران از هر كدام 1/4 قاشق چایخوری

خورش 
مرغ با سیر و انار

خورش مرغ با سیر و انار

طرز تهیه

مرغ‌ها را با ادویه، روغن زیتون و مقداری سیر خلال‌شده مخلوط كرده و حدود یك‌ساعت می‌گذاریم بماند. (اصطلاحا مرغ را بیات می كنیم.)

بعد از آنكه مرغ‌ها را در كره تفت دادیم با یك لیوان آب و روی حرارت ملایم می‌پزیم. مرغ پخته‌شده را خلال كرده و پیاز داغ و انار ترش را به آن اضافه كرده و با كمی آب می‌گذاریم تا خوب پخته شود.

در صورت نیاز می‌توان آب را كمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن می‌افزاییم.

نكته: بیات كردن گوشت یا مرغ با روغن زیتون باعث نرم و لذیذ شدن آن می‌شود.

خورش ها و قلیه ها



نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.