تبلیغات
آموزش آشپزی - خورش شاه بلوط



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:سه شنبه 22 تیر 1389-12:24 ب.ظ

نویسنده :ashpazbashi

خورش شاه بلوط

مواد لازم

گوشت ران یا ماهیچه گوسفند 300 گرم
شاه بلوط ده عدد
آلوی خورشی 20 عدد
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم
پیاز یك عدد
سیر یك حبه

خورش 
شاه بلوط

خورش شاه بلوط

طرز تهیه

پیاز را خرد كرده و با روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سیر را كوبیده و به همراه گوشت به مواد اضافه می‌كنیم بعد به آن نمك، فلفل و زردچوبه می‌زنیم. آب را افزوده و می‌گذاریم تا گوشت نیم‌پز شود شاه‌بلوط را یا ورقه كرده یا درسته در روغن كمی تفت می‌دهیم و بعد به گوشت اضافه می‌كنیم در آخر آلوی خیس خورده را افزوده و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد. آبلیمو را ده دقیقه قبل از خاموش كردن حرارت درون خورش می‌ریزیم.

نكته: برای این‌كه پوست شاه بلوط جدا شود به آن به صورت غیر مستقیم حرارت بدهیم. اگر چند دقیقه روی حرارت كم بماند پوستش به راحتی شكافته می‌شود.

خورش ها و قلیه ها



نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.