تبلیغات
آموزش آشپزی - کاری قیمه



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 21 تیر 1389-12:18 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

کاری قیمه

مواد لازم

گوشت خردشده بدون چربی 750 گرم
پیاز یك عدد
نخودفرنگی یك پیمانه
رب گوجه‌فرنگی یك قاشق غذاخوری
ادویه‌كاری یك قاشق غذاخوری
آب، نمك، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزكوبیده نصف قاشق چایخوری
ماست یکسوم پیمانه

کاری 
قیمه

کاری قیمه

طرز تهیه

پیاز را رنده كرده و در روغن با زردچوبه سرخ می‌كنیم سپس گوشت را اضافه كرده و به همراه رب گوجه‌فرنگی در پیاز سرخ می‌كنیم بعد آب ریخته و می‌گذاریم گوشت بپزد وقتی گوشت پخته شد، نخودفرنگی، تخم گشنیز، ادویه‌كاری، نمك و فلفل را اضافه كرده و می‌گذاریم 35 دقیقه دیگر با شعله ملایم بپزد، سپس ماست را اضافه می‌كنیم و ده دقیقه دیگر می‌پزیم. (این غذا را باید دائما هم بزنید تا ته نگیرد) پس از این ده دقیقه غذا آماده سرو است.

خورش ها و قلیه ها



نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.