تبلیغات
آموزش آشپزی - کیبه شکم پر



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 21 تیر 1389-01:12 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

کیبه شکم پر

مواد لازم

برای چهار الی شش نفر

گوشت گوسفند بدون چربی 500 گرم

روغن مایع برای سرخ‌كردن به میزان لازم

بلغور گندم 225 گرم

فلفل‌قرمز تند بدون تخم‌ و خردشده یك عدد

پیاز خردشده یك عدد

نمك و فلفل‌سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای داخل كیبه

پیاز خردشده یك عدد

 ذرت پخته ‌شده نصف پیمانه

روغن ‌زیتون دو قاشق غذاخوری

ادویه مخلوط  ۱.۵ قاشق چایخوری

جعفری یا گشنیز خردشده چهار قاشق غذاخوری

کیبه 
شکم پر

کیبه شکم پر

طرز تهیه

گوشت را خرد كنید و در دستگاه غذاساز به صورت خمیر در آورید. سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم كرده و كنار بگذارید.

 برای تهیه كیبه، بلغور گندم را به مدت 15 دقیقه خیس كنید سپس آن‌ را آبكشی نمایید. بلغور خیس خورده را به همراه پیاز و فلفل‌قرمز، نیمی از گوشت و مقدار زیادی نمك و فلفل در دستگاه غذاساز بریزید تا كاملا مخلوط شود.

برای تهیه مواد وسط كیبه، پیاز را پنج دقیقه در روغن تفت دهید. گوشت را به همراه ادویه به پیاز اضافه كنید و كاملا هم بزنید تا گوشت سرخ شود. ذرت، جعفری، نمك و فلفل را به مواد بیفزایید و تابه را كنار بگذارید.

 مخلوط كیبه را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را در كف دست قرار داده و مثل كتلت پهن كنید. یك قاشق از مواد داخل كیبه درون آن بگذارید و دوباره آن را جمع كنید و به صورت یك تخم‌مرغ در آورید. مراقب باشد مواد داخل كیبه از آن بیرون نزند. تمام كیبه‌ها را به همین صورت آماده كنید و كنار بگذارید.

 روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس حرارت را كمتر كنید تا روغن نسوزد. كیبه‌های آماده شده را چند تا چندتا در روغن داغ قرار دهید تا اطراف آنها طلایی شده و كاملا مغزپخت شوند. زمان سرخ شدن كیبه‌ها در حدود پنج دقیقه است. كیبه‌های آماده شده را با سبزی تازه تزئین كنید.این غذا لبنانی است.

 غذاهای ملل

غذاهای عربی



نظرات() 
نوع مطلب : غذاهای خارجی 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.