تبلیغات
آموزش آشپزی - خورش قیمه خلال و زرشک



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 21 تیر 1389-12:05 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

خورش قیمه خلال و زرشک

مواد لازم

برای شش نفر

گوشت گوساله 500 گرم
زرشك 50 گرم
خلال بادام 100 گرم
پیازمتوسط یك عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ‌كردن دو قاشق غذاخوری
شكر یك قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی چهار عدد

خورش 
قیمه خلال و زرشک

خورش قیمه خلال و زرشک

طرز تهیه

پیاز را خرد كرده، با كمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌كنیم سپس گوشت را قیمه‌ای خورد كرده به مواد اضافه  و همه مواد را كمی تفت می‌دهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را كم می‌كنیم و می‌گذاریم به مدت یك ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ كرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یك ساعت دیگر با شعله كم بپزد. زرشك را شسته با كمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شكر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه كرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم.خورش در اصل با زرشك سیاه طبخ می‌شود.

 خورش ها و قلیه ها



نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.