تبلیغات
آموزش آشپزی - خورش آلو اسفناج با مرغ



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 21 تیر 1389-12:04 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

خورش آلو اسفناج با مرغ

مواد لازم

اسفناج یك كیلوگرم
مرغ نصف عدد
پیاز یك عدد
سیرخردشده دو حبه
نمك، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن یك قاشق غذاخوری
آلوبخارا به میزان لازم
آب دو لیوان

خورش 
آلو اسفناج با مرغ

خورش آلو اسفناج با مرغ

طرز تهیه

مرغ را به اندازه‌ دلخواه خرد می‌كنیم و همراه پیاز خرد شده، سیر و روغن تفت می‌دهیم. زردچوبه، فلفل، ادویه و نمك را به آن اضافه می‌كنیم و در ظرف را می‌گذاریم و زیر گاز را كم می‌كنیم تا خود مرغ آب بیاندازد. آن‌گاه اسفناج را بعد از شستن و خرد كردن در ظرف ریخته و می‌گذاریم با حرارت كم پخته شود (اسفناج احتیاج به آب ندارد چون اسفناج آب می‌اندازد) وقتی آب اسفناج گرفته شد به مرغ‌ اضافه می‌كنیم آن‌گاه آلوها را همراه با دو لیوان آب به درون غذا می‌ریزیم و می‌گذاریم با شعله كم غذا بپزد و جا بیفتد. برای چاشنی و مزه غذا اگر آلوها كافی نبود می‌توانیم از آبغوره یا آبلیمو استفاده كنیم.

نكته: در این غذا به جای آبغوره یك قاشق قره‌قورت هم می‌توان استفاده كرد.

خورش ها و قلیه ها



نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.