تبلیغات
آموزش آشپزی - خورش سیب



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 21 تیر 1389-12:04 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

خورش سیب

مواد لازم

گوشت نیم كیلوگرم
پیاز دو عدد
سیب شیرین چهار عدد
لپه یك پیمانه
رب گوجه‌فرنگی یك قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی رنده شده دو عدد
لیموعمانی پنج عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
دارچین، روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

خورش 
سیب

خورش سیب

طرز تهیه 

ابتدا پیازها را رنده كرده با زردچوبه و روغن سرخ می‌كنیم، سپس گوشت‌ها را قیمه‌ای خرد كرده و در پیاز سرخ می‌كنیم و دارچین و فلفل را می‌افزاییم. بعد گوجه‌فرنگی‌ها و رب گوجه‌فرنگی را داخل مواد می‌ریزیم. آن‌گاه لپه را كه از قبل خیس كرده‌ایم آبكش كرده و داخل مایه سرخ می‌كنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و می‌گذاریم بپزد بعد از 5/1 ساعت لیموعمانی، زعفران و نمك را اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم خورش جا بیفتد 45 دقیقه قبل از سرو، سیب‌های خرد شده را اضافه می‌كنیم (به این دلیل كه سیب زرد له می‌شود.)

خورش ها و قلیه ها



نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.