تبلیغات
آموزش آشپزی - خورش بادنجان پیچی



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 21 تیر 1389-01:03 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

خورش بادنجان پیچی

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده نیم‌كیلو
پیاز سرخ شده یك عدد
گوجه‌فرنگی حلقه شده یك كیلوگرم
بادنجان یك كیلوگرم
فلفل‌دلمه‌ای حلقه شده سه عدد
آب یك استكان
آبلیمو كمی
ادویه، نمك، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

خورش 
بادنجان پیچی

خورش بادنجان پیچی

طرز تهیه

در آغاز بادنجان‌ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ می‌كنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط كرده و از آن كباب‌های كوچكی به اندازه یك انگشت سبابه درآورده و سرخ می‌كنیم سپس هركدام از كباب‌ها را لای بادنجان‌های سرخ شده گذاشته و می‌پیچیم و در آخر یك خلال دندان در آن فرو می‌كنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقه‌های گوجه و فلفل چیده، آب و كمی آبلیمو اضافه كرده و روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و مجددا حلقه‌های فلفل و گوجه را روی آن می‌چینیم با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه می‌گذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج می‌توانید میل كنید.

خورش ها و قلیه ها



نظرات() 
نوع مطلب : انواع خورش 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.