تبلیغات
آموزش آشپزی - خورش بوقلمون



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 21 تیر 1389-12:53 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

خورش بوقلمون

مواد لازم

گوشت بوقلمون 300 گرم
سیب‌زمینی دو عدد
شوید خشك دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یك عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان یك قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمك و زعفران به میزان لازم

خورش 
بوقلمون

خورش بوقلمون

طرز تهیه

گوشت بوقلمون را به تكه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.

سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه كنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌كنید.

وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و در صورت دلخواه یك قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.

در ضمن، می‌توانید این خورش را با نان و برنج  میل كنید.

 خورش ها و قلیه ها



نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.