تبلیغات
آموزش آشپزی - مکش



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:یکشنبه 20 تیر 1389-12:05 ب.ظ

نویسنده :ashpazbashi

مکش

مواد لازم

برنج چهار پیمانه
پیاز درشت یك عدد
پیاز ریز (مخصوص ترشی) 20 عدد
زردچوبه سه قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
كشمش پلویی و آلو بخارا از هر کدام یك پیمانه
روغن چهار قاشق سوپخوری

مکش

مکش

طرز تهیه

پیاز درشت را نگینی خرد كرده با روغن تفت دهید تا سبك شود، زردچوبه را اضافه كرده، برنج را شسته و به صورت كته بپزید وقتی آب برنج جوش آمد نمك، پیاز و زردچوبه را به برنج اضافه كرده و كاملا مخلوط كنید تا برنج طلایی شود، شعله را ملایم كرده تا آب برنج كشیده شود. توجه داشته باشید تا این مرحله در قابلمه باز باشد. حال میان برنج را گود كرده و پیازهای ریز را پوست كنده شسته سپس میان برنج قرار دهید. آلو و كشمش را بشویید و هر كدام را گوشه‌ای از برنج بریزید، سپس بگذارید دم بكشد.

نكته: این غذا با خیار شور و گوجه‌فرنگی بسیار لذیذ است.

 غذای ایرانی سنتی



نظرات() 
نوع مطلب : غذای ایرانی سنتی 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.