تبلیغات
آموزش آشپزی - کباب لقمه



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:یکشنبه 20 تیر 1389-01:03 ب.ظ

نویسنده :ashpazbashi

کباب لقمه

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 600 گرم
پیاز 200 گرم
نمك یك قاشق مرباخوری
جوش‌شیرین نصف قاشق چایخوری

کباب 
لقمه

کباب لقمه

طرز تهیه

ابتدا پیاز را رنده كرده و در صافی ریخته و كمی‌ آب آن را می‌گیریم. بعد با گوشت چرخ‌شده و نمك به مدت ده دقیقه ورز می‌دهیم. جوش‌شیرین را نیز در همین موقع اضافه كرده و ورز دادن را ادامه می‌دهیم.

به اندازه یك نارنگی از گوشت را برداشته و به سیخ می‌كشیم و صاف می‌كنیم. بعد با دو انگشت به صورت لقمه‌ای آن را شكل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سیخ می‌چسبانیم. برای كباب‌شدن روی آتش ابتدا یك طرف آن را می‌گذاریم تا مقدار كمی بپزد در این لحظه آن را سریع پشت و رو می‌كنیم بعد با حرارت ملایم می‌پزیم تا مغزپخت شود.سپس گوجه‌ها را هم به سیخ كشیده و كباب می‌كنیم.

انواع کباب



نظرات() 
نوع مطلب : انواع کباب 
محمد
یکشنبه 20 تیر 1389 01:07 ب.ظ
سلام
وب جالبی داری من که باهاش حال کردم
اگه بخوای میتونیم تبادل لینک کنیم
به ما هم سر بزن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.