تبلیغات
آموزش آشپزی - کباب برگ تابه ای



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:یکشنبه 20 تیر 1389-12:02 ب.ظ

نویسنده :ashpazbashi

کباب برگ تابه ای

مواد لازم

گوشت دوبار چرخ شده مخلوط گوسفندی و گوساله 500 گرم
پیاز یك عدد رنده شده
زعفران آب‌كرده یك قاشق غذاخوری
بیكینگ‌پودر یك قاشق چایخوری
روغن، نمك و فلفل به میزان لازم

کباب 
برگ تابه ای

کباب برگ تابه ای

طرز تهیه

ابتدا پیاز، گوشت، نمك، فلفل، زعفران و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط كرده كاملا ورز داده و به مدت یك ساعت مایه را درون یخچال قرار می‌دهیم بعد كف تابه را با روغن، كمی چرب كرده سپس گوشت را درون تابه به قطر نیم‌سانت پهن می‌كنیم بعد آن را با كفگیر چوبی برش می‌دهیم تا برش‌ها به شكل كباب‌سیخی درآیند بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده تا گوشت پخته و سرخ شود سپس كباب‌ها را برگردانده تا طرف دیگر آنها نیز به خوبی سرخ شوند، آن‌گاه در ظرف مناسب كشیده و اطراف آن را با گوجه و سبزی تزئین می‌كنیم.

انواع کباب



نظرات() 
نوع مطلب : انواع کباب 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.