تبلیغات
آموزش آشپزی - گشنیز پلو



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:یکشنبه 20 تیر 1389-12:01 ب.ظ

نویسنده :ashpazbashi

گشنیز پلو

مواد لازم

برنج یك كیلوگرم
گوشت قلقلی سرخ‌شده نیم كیلوگرم
گشنیز خرد شده یك كیلوگرم
روغن و نمك و برگ کاهو به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب‌شده دو قاشق غذاخوری

گشنیز 
پلو

گشنیز پلو

طرز تهیه

برنج را خیس كرده، آبكش می‌‌كنیم. ته قابلمه برگ‌های كاهو گذاشته، سپس لابه‌‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه‌ می‌‌داریم) و برنج را دم می‌كنیم و در اواخر طبخ برنج كمی گشنیز خشك كوبیده ریخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.

انواع پلو و چلو



نظرات() 
نوع مطلب : انواع پلو 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.