تبلیغات
آموزش آشپزی - چند تا عکس تزئین کیک ،کیک با رویه ژله (ژله آبی و اردکها))



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:یکشنبه 3 آبان 1388-12:31 ب.ظ

نویسنده :ashpazbashi

چند تا عکس تزئین کیک ،کیک با رویه ژله (ژله آبی و اردکها))

Image and video hosting by TinyPic

 


Image and video hosting by TinyPic

اینم وقتی که بریده شده:
Image and video hosting by TinyPic

توی این کیک هم که خیلی ساده تزیین شده، همون طور که می بینید فقط با چند تا بادوم که دو نیمه شدند و دوتا میوه خشک و شکلات ، شکل قشنگ یک جغد رو روی کیک درآوردند..اگه دوست داشتین امتحان کنید مامان های هنرمند:
Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic
توسط: نجما
............

پ. ن: الینای عزیز، نجما مدیر بخش مامانای هنرمند و هنردوستِ نی نی سایت دستور شیرینی درخواستی شما رو به زودی قرار میده و من اون و به وبلاگ منتقل میکنم.
Image and video hosting by TinyPic


 

برای درست کردن کیک با رویه ژله باید این نکات رو به خاطر داشته باشید

ژله ای که برای رویه کیک استفاده می شه باید غلیظ تر از ژله معمولی باشد .به این دلیل باید یا از مقدار آب کمتری استفاده کنیم یا مقداری ژلاتین حل شده را به مایه اضافه می کنیم

برایی اینکه ژله از دور کیک نریزد باید پوششی دور کیک داشته باشیم که به این منظور از وسایل مختلفی استفاده می کنیم

بعد از پخت کیک و سرد شدن آن رویه کیک را با آستری از خامه فرم گرفته پوشش می دهیم تا از نفوذ ژله به درون کیک جلوگیری کنیم.بعد کیک را در یخچال و یا برای گرفتن نتیجه بهتر در فریزر قرار می دهیم.
به این ترتیب سرد شدن خامه روی کیک باعث می شه که ژله سریعتر ببنده و به داخل کیک نفوذ نکنه

حالا می رسیم به پوشش دور کیک برای این کار از چند روش می تونیم استفاده کنیم اولین روش زدن شکوفه با خامه فرم گرفته دور تا دور لبه کیک است این کار احتیاج به مهارت دارد وشکوفه ها باید طوری کنار هم زده شه که از ریختن ژله به بیرون جلوگیری کنه.

روش دیگه استفاده از قالب کمربندیه که این روش هم مشکلات مخصوص به خودش رو داره چون معمولا بعد از سرد شدن کیک و خوابیدن پف آن تا قسمتی .بعد از قرار دادن کیک در قالب کمربندی کیک از کناره های قالب کمی فاصله داره ومی شه کیک رو توی قالب بزرگتر درست کنید و بعد با بریدن کناره ها اون رو به اندازه یک قالب کمربندی کوچمتر در بیارید بعد توی قالب بذارید و روش رو ژله بریزید

راحت ترین راه استفاده از رینگ است رینگ وسیله ای است که بای تهیه دسر و...ازش استفاده می شه یه وسلله استوانه ای شکل که به راحتی تغییر اندازه می ده اون رو دور کیک ثابت می کنیم و ژله رو روی کیک می ریزیم

از اونجایی که همه این وسیله رو ندارن از روش های دیگه ای هم می شه استفاده کرد

کاغذ روغنی:بعد از اینکه دور و روی کیک رو خامه کشیدیم و توی یخچال گذاشتیم کاغذ روغنی رو برش می دیم به این صورت که طول آن به اندازه دورتادور کیک(کمی بیشتر) و عرض آن کمی بیشتر از ارتفاع کیک باشه 3 لایه از این کاغذ لازم داریم که لبه هاش و با همون خامه کمی به هم می چسبونیم و وقتی کیک رو از یخچال بیرون آوردیم این دیواره رو دور تا دور کیک می چسبونیم بعد ژله را روی کیک می ریزیم


اما.....................

روشی که من استفاده کردم درست کردن یه دیواره به همین ترتیب و با استفاده از فویل آلومینیوم بود .فویل رو به صورت یک دیواره به دور تا دور کیک چسبوندم و با دست حسابی فیکسش کردم .

مایه ژله رو (غلیظ تر)درست کردم توی یخچال گذاشتم تا به غلظت سفیده تخم مرغ رسید بعد روی خامه روی کیک رو چند تا شکلات سنگی ریختم و مایه ژله رو با قاشق و آروم آروم روی کیک ریختم.شما می تونید برای روی کیک از انواع میوه ها استفاده کنید.ژله را حتما باید با قاشق و آروم روی کیک بریزید تا میوه ها جا به جا نشه.

بعد کیک رو توی یخچال میذارید تا ببنده

از ژله بیرنگی که خودتون با استفاده از پودر ژلاتین درست می کنید هم می تونید استفاده کنید

اون پوششی که توی قنادی ها روی تارت و کیک های میوه ای هست آگار آگاره که دستورش رو قبلا گفتم.برای براق شدن و تازه موندن میوه ها .در دمای معمولی خونه هم جامده و آب نمی شه

مهتاب جون چند تا ایده قشنگ مثل استفاده از عکس نی نی و ....هم دادند که می تونید استفاده کنید

توضیح با عکس:

اول اینکه برای تزئین کیک باران از همون خامه های لیتری استفاده کردم اینهاش

Image and video hosting by TinyPic


کار باهاش خیلی راحت بود 12 ساعت توی یخچال می ذارید و بعد می زنیدش 1 دقیقه هم نشد که فرم گرفت.البته به خوشمزگی خامه های معمولی نبود(خامه های خونگی منظورمه از خامه های قنادی خیلی بهتر بود)


من یک کیک بزرگ و یک کیک کوچک درست کردم طبق صحبت های قبلی لای هر کیک رو خامه و مخلفات گذاشتم و دو تا کیک رو روی هم گذاشتم.
روی کیک ها رو با خامه آستر کشی کردم و بعد دور کیک بالایی رو با فویل پوشوندم.

Image and video hosting by TinyPic

روی خامه چند تا شکلات سنگی ریختم

Image and video hosting by TinyPic

بعد طبق دستوری که گفتم ژله رو درست کردم و روی کیک ریختم.(من چون به فرم موج ژله احتیاج داشتم گذاشتم ژله از حالت سفیده سفت تر شد و بعد ریختم)
اردک های حمام رو روش گذاشتم(کلی شستمش به خدا!!!!!!)

Image and video hosting by TinyPic

بعد گذاشتم توی یخچال تا خودش رو گرفت.فویل رو با احتیاط جدا کردم(اول کناره هاش رو با نوک چاقو از ژله جدا کردم)
و دور تا دورش رو با چوب شور شیرین !!!!!!!پوشوندم(چوب شیرین !همونایی که وسطش کره بادوم زمینیه جدیدا توی همه مغازه ها هست)

Image and video hosting by TinyPic

بعد روی کیک زیری رو با پودر نارگیل که با رنگ خوراکی سبز کرده بودم پوشوندم و دور کیک زیری رو هم خورده بیسکویت(بیسکویت شکلاتی) چسبوندم


Image and video hosting by TinyPic

نکته: بعد از برداشتن فویل اگه دوست داشتید می تونید دور تا دور رو خامه بزنید و صاف کنید

یه نکته دیگه:اگه چوب شور شیرین!!!!!!!!!!!پیدا نکردی می تونی شکلات تخته رو آب کنی بریزی رو کاغذ روغنی که عرضش به اندازه ارتفاع نرده هات باشه بعد از خنک شدن به صورت مستطیل ببری و دور کیک بچسبونی .اگه یادتون باشه من یه کیک باغچه این مدلی درست کرده بودم



نظرات() 
جمعه 22 آذر 1392 03:15 ب.ظ
خوبه اماتنوعش رو زیادکنید. مر30
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر