تبلیغات
آموزش آشپزی - ته چین مرغ



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:سه شنبه 28 مهر 1388-02:37 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

ته چین مرغ

ته چین مرغ

>>>  ته چین مرغ   <<<

مواد لازم :

 

برنج : ۴ لیوان  /  روغن : نصف لیوان /  ماست : ۳ لیوان /  شکر : ۲ قاشق

مرغ : ۱ عدد /  زرده تخم مرغ : ۵ عدد /  سفیده تخم مرغ : ۱ عدد  / زرشک : ۱۰۰ گرم

کره : ۱ قاشق  /  خلال بادام ، خلال پسته ، زعفران ، نمک : به مقدار لازم

ادویه شامل دارچین ، زیره ، هل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

برنج را یک ساعت قبل از تهیه با کمی نمک و آب بگذارید تا خیس بخورد .

مرغ را بگذارید تا بپزد تا جایی که حدود نصف فنجان آب مرغ ته ظرف باقی بماند ، سپس مرغ را تکه تکه و استخوان ها را از مرغ پخته جدا کنید .

زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و با ماست ، ادویه ، نمک ، ۳ زرده و ۱ سفیده تخم مرغ خوب مخلوط نمائید و تکه های گوشت مرغ را در آن بخوابانید و ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید .

برنج را با کمی نمک بگذارید بپزد و حتما" قبل از اینکه مغز برنج نرم شود ( برنج زنده ) ان را بردارید و خوب با آب آبکشی کنید و بگذارید آبش کامل برود .

برای ته دیگ برنج در ظرفی ۲ زرده تخم مرغ ، نصف روغن ، نصف مخلوط ماستی که مرغ را در ان خواباتده بودید را با ۳ کفگیر برنج خوب مخلوط کنید .

کف قابلمه را که بهتر است تفلن باشد ۱ قاشق کره اب شده بریزید و سپس برنج مخصوص ته دیگ را در کف آن کاملا" با قاشق پهن کنید .

یک لایه نازک مرغ را روی ته دیگ برنج بگذارید و سپس نصف برنج سفید را روی آن بریزید ، بقیه مرغ ها را نیز روی برنج بریزید و سپس با بقیه برنج سفید روی آن را بپوشانید .

آب مرغ صاف شده را با کمی زعفران و بقیه روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید و کمی با کفگیر سطح برنج را فشار دهید تا مواد کمی فشرده شوند .

در انتها بقیه مخلوط ماستی که مرغ را در آن خوابانده بودید روی برنج ها بریزید و بگذارید با حرارت کم در حدود ۱ تا ۲ ساعت دم بکشد .

 

ته چین مرغ

 

پس از اتمام زمان پخت برنج را در ظرف مورد نظر به سرعت برگردانید تا برنج شما قالبی شود ، میتوانید پش از برگرداندن برنج قالبی خود را مانند کیک به چند بخش تقسیم کنید .

زرشک خیس خورده را با ۲ قاشق شکر و کمی آب مخلوط کنید و بگذارید تا خوب سرخ شود و حالت مربایی به خود بگیرد ، سپس با خلال بادام و خلال پسته سرخ شده برای تزئین روی ته چین مرغ استفاده کنید .

در صورت تمایل میتوانید نصف زرشک آماده شده را قبل از زمان پخت لابلای گوشت و برنج بریزید .

 

نکته : برای اینکه اطراف قالب برنج شما هم ته دیگ داشته باشد میتوانید مایه ته دیگ را تا دیواره های قابلمه بالا بیاورید و برنج سفید و گوشت را در میان آن قرار دهید .

 



نظرات() 
یکشنبه 14 مهر 1392 01:57 ق.ظ
مرسی
راضیه
دوشنبه 27 تیر 1390 07:37 ق.ظ
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر