تبلیغات
آموزش آشپزی - ته چین مرغ



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:سه شنبه 28 مهر 1388-03:37 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

ته چین مرغ

ته چین مرغ

>>>  ته چین مرغ   <<<

مواد لازم :

 

برنج : ۴ لیوان  /  روغن : نصف لیوان /  ماست : ۳ لیوان /  شکر : ۲ قاشق

مرغ : ۱ عدد /  زرده تخم مرغ : ۵ عدد /  سفیده تخم مرغ : ۱ عدد  / زرشک : ۱۰۰ گرم

کره : ۱ قاشق  /  خلال بادام ، خلال پسته ، زعفران ، نمک : به مقدار لازم

ادویه شامل دارچین ، زیره ، هل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

برنج را یک ساعت قبل از تهیه با کمی نمک و آب بگذارید تا خیس بخورد .

مرغ را بگذارید تا بپزد تا جایی که حدود نصف فنجان آب مرغ ته ظرف باقی بماند ، سپس مرغ را تکه تکه و استخوان ها را از مرغ پخته جدا کنید .

زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و با ماست ، ادویه ، نمک ، ۳ زرده و ۱ سفیده تخم مرغ خوب مخلوط نمائید و تکه های گوشت مرغ را در آن بخوابانید و ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید .

برنج را با کمی نمک بگذارید بپزد و حتما" قبل از اینکه مغز برنج نرم شود ( برنج زنده ) ان را بردارید و خوب با آب آبکشی کنید و بگذارید آبش کامل برود .

برای ته دیگ برنج در ظرفی ۲ زرده تخم مرغ ، نصف روغن ، نصف مخلوط ماستی که مرغ را در ان خواباتده بودید را با ۳ کفگیر برنج خوب مخلوط کنید .

کف قابلمه را که بهتر است تفلن باشد ۱ قاشق کره اب شده بریزید و سپس برنج مخصوص ته دیگ را در کف آن کاملا" با قاشق پهن کنید .

یک لایه نازک مرغ را روی ته دیگ برنج بگذارید و سپس نصف برنج سفید را روی آن بریزید ، بقیه مرغ ها را نیز روی برنج بریزید و سپس با بقیه برنج سفید روی آن را بپوشانید .

آب مرغ صاف شده را با کمی زعفران و بقیه روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید و کمی با کفگیر سطح برنج را فشار دهید تا مواد کمی فشرده شوند .

در انتها بقیه مخلوط ماستی که مرغ را در آن خوابانده بودید روی برنج ها بریزید و بگذارید با حرارت کم در حدود ۱ تا ۲ ساعت دم بکشد .

 

ته چین مرغ

 

پس از اتمام زمان پخت برنج را در ظرف مورد نظر به سرعت برگردانید تا برنج شما قالبی شود ، میتوانید پش از برگرداندن برنج قالبی خود را مانند کیک به چند بخش تقسیم کنید .

زرشک خیس خورده را با ۲ قاشق شکر و کمی آب مخلوط کنید و بگذارید تا خوب سرخ شود و حالت مربایی به خود بگیرد ، سپس با خلال بادام و خلال پسته سرخ شده برای تزئین روی ته چین مرغ استفاده کنید .

در صورت تمایل میتوانید نصف زرشک آماده شده را قبل از زمان پخت لابلای گوشت و برنج بریزید .

 

نکته : برای اینکه اطراف قالب برنج شما هم ته دیگ داشته باشد میتوانید مایه ته دیگ را تا دیواره های قابلمه بالا بیاورید و برنج سفید و گوشت را در میان آن قرار دهید .

 



نظرات() 
Buy cialis online
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1397 12:45 ب.ظ

You actually explained that well.
cialis uk next day click here take cialis click here cialis daily uk purchase once a day cialis cialis pills boards no prescription cialis cheap buy cheap cialis in uk cialis generico online rx cialis para comprar cialis coupons
Generic for viagra
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 10:29 ق.ظ

Kudos. I appreciate it.
generic viagra buying viagra online forum how to get a viagra prescription how to get cheap viagra safest place to buy viagra online viagra pill buy viagra no prescription uk safest place to buy viagra online buy viagra cheap uk viagra uk buy
Buy cialis
یکشنبه 5 فروردین 1397 01:39 ق.ظ

Whoa loads of valuable tips!
click here cialis daily uk cialis 5mg prix cialis rckenschmerzen cialis generika buy cialis online legal order generic cialis online discount cialis cialis dosage amounts cialis 200 dollar savings card side effects of cialis
Blanche
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 07:45 ق.ظ
It's awesome for me to have a site, which is good in favor of my know-how.
thanks admin
یکشنبه 14 مهر 1392 01:57 ق.ظ
مرسی
راضیه
دوشنبه 27 تیر 1390 08:37 ق.ظ
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر