تبلیغات
آموزش آشپزی - تارت مرغ



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:چهارشنبه 11 شهریور 1388-06:05 ق.ظ

نویسنده :ashpazbashi

تارت مرغ

مواد لازم برای تهیه خمیر:

زره تخم مرغ        ۲ عدد

آرد                     ۵۰۰ گرم

کره                   ۳۰۰ گرم(یا ۲۰۰ گرم روغن جامد)

آب یا شیر          ۲/۱ پیمانه

نمک                  کمی

مواد لازم برای مواد داخل تارت:

پیاز داغ               ۲/۱ پیمانه

سینه مرغ            ۱ پیمانه

رب گوجه             ۱ ق س

فلفل دلمه ای        ۲/۱ پیمانه

قارچ خرد شده        ۲/۱ پیمانه

پنیر پیتزا                ۱ پیمانه

 

طرز تهیه :

آرد را در ظرف گودی می ریزیم وسطش را گود کرده و داخل آن نمک و شیر و زرده تخم مرغ را می ریزیم و مخلوط می کنیم سپس کره را به اندازه های کوچک خرد کرده وسط خمیر می ریزیم کره را با نوک انگشت با خمیر مخلوط می کنیم طوریکه حالت چسبندگی پیدا کند خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و در یخچال قرار می دهیم.

***نکته حساس در تهیه این خمیر این است که نباید این خمیر زیاد ورز داده شود .

-خمیر را به قطر ۲-۳ میلی متر باز می کنیم بعد قالبهای کیک یزدی را در زیر خمیر گذاشته با دست فشار می دهیم تا خمیر به شکل قالبها درآید بعد با چنگال روی خمیر چند تا سوراخ ایجاد می کنیم و به مدت ۲۵ - ۳۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد داخل فر میگذاریم.

-مواد داخل تارت را آماده می کنیم که طرز تهیه اش رو همه بلدن مرغ رومی تونید یا بپزید و خردکنید یا به صورت خام برش دهید بعد بگذارید بپزد.

بعد از اینکه قالبها سرد شدند نانها را از داخل قالبها در می آوریم و بعد از موادمان داخلش می ریزیم رویش را با پنیر پیتزا پوشش می دهیم و داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه می گذاریم.

 

 

 



نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر